Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem panelek

Q Cells napelemek – kiváló minőség, rendkívüli garancia

Q Cells napelemek – kiváló minőség, rendkívüli garancia

A tudatos vásárlásnak, befektetésnek az egyik legfontosabb hozzátartozója a tájékozottság, azt hiszem, ebben mindannyian egyetérthetünk.

Valószínűleg egy autót sem fogsz megvenni anélkül, hogy utánanéznél a műszaki adatainak, teljesítményének, extráinak.

És ugyanez igaz az elektromos eszközökre, de akár még az ételre is, amit elfogyasztasz.

Akkor miért ne informálódhatnál a napelem panelekről is, ha már napelemes rendszerben gondolkozol, nem igaz?

Tény, hogy számtalan gyártó képviselteti magát ma már a napelemek piacán, éppen ezért nem is lenne elvárható, hogy akár csak a felüket is ismerd, de vannak azért kiugró szereplők.

Ezek egyike a Q Cells is, melynek napelem paneljeivel bárki boldog és elégedett lehet, és ennek megvan az oka!

Nem sok más márka büszkélkedhet olyan remek kondíciókkal, mint amilyet a Q Cells kínál, szóval, ha esetleg még nem hallottál róluk, netán többet szeretnél megtudni, akkor most itt a lehetőség!

Tovább >>>


JA Solar napelemek – mire képes egy piacvezető napelem-gyártó?

JA Solar napelemek – mire képes egy piacvezető napelem-gyártó?

Egy szakmán belül a „legnagyobb” jelzőért jellemzően igen nagy a harc, sok esetben nem is állapítható meg egyértelműen, hogy kikiáltható-e egyáltalán valamelyik vállalat az elsőnek.

Ha napelemek gyártásáról van szó, akkor sem biztos, hogy megnevezhetünk egy minden tekintetben piacvezetőt; általában több, hasonló léptékben jelen lévő és aktívan fejlődő céget lehet inkább ide sorolni.

Azonban a JA Solar talán az összes közül az, amelyik a legközelebb áll a tényleges első helyezetthez, és ebben az a döbbenetes, hogy nem egy régi alapítású vállalatról beszélünk.

Sok helyen lehet találkozni a kínai gyártók termékeivel, és legalább ennyiszer az azokat bíráló vagy éppen dicsőítő véleményekkel, de ettől vonatkoztassunk most el egy kicsit.

Hiszen a JA Solar, ha nem képviselne abszolút világszínvonalat, hogyan jutott volna el idáig?

Tovább >>>


LONGi napelemek – a monokristályos technológia új szintje

LONGi napelemek – a monokristályos technológia új szintje

Gyakran előforduló álláspont, hogy nem feltétlenül kifizetődő napelemek esetén az olcsóságra hajtani, ugyanis sok esetben pont az fizet rá, aki spórolni akarna.

A teljesítmény a másik ilyen szempont: attól, hogy egy napelem panel másfélszer akkora névleges teljesítményű, egyáltalán nincs garantálva a jobb hozam, sőt!

A nagyobb teljesítményű napelemeknek megvan az a hátránya, hogy méretben is nagyobbak, így egy adott tetőfelületen sokkal előnytelenebbül lehet belőlük egy rendszerhez való mennyiséget kirakni, ráadásul minél kevesebb darabból áll egy készlet, annál nagyobb hatással vannak rá az esetleges árnyékoló tényezők.

És akkor a minőségről még nem is beszéltünk.

Ezekkel a problémákkal rendszerint az óriási mennyiségben előállított, nagy teljesítményű, de olcsó kínai napelemeknél szoktunk találkozni.

Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy a távol-keleti országból ne származhatnának igenis csúcstechnológiás, megbízható panelek is!

Tovább >>>


Canadian Solar – az egyik legfontosabb észak-amerikai napelem gyártó

Canadian Solar – az egyik legfontosabb észak-amerikai napelem gyártó

Magyarországon egyértelműen a régió leggyorsabban fejlődő és gyarapodó napelemes piaca található, ám tőlünk nyugatabbra lényegesen korábban kezdődtek a folyamatok.

Ahhoz képest, hogy több évtizedes volt a lemaradásunk, szépen behoztuk, ám ami Nyugat-Európában és az észak-amerikai kontinensen zajlik, addig még van hová fejlődnünk.

Hogy egy példát is hozzunk: a Canadian Solar, mint a neve is mutatja, Kanada, jobban mondva egész Észak-Amerika egyik, ha nem a legnagyobb napelem gyártója, ennek ellenére nem mondható egy kifejezetten veterán vállalatnak.

Mindössze 20 év elég volt neki e „rangos cím” eléréséhez, ilyen ütemű fejlődést csak bizonyos kínai cégeknél láthatunk, így a Canadian Solar ebben a tekintetben is különlegesnek mondható.

Ismerkedjünk hát meg vele kicsit közelebbről, és vegyük sorra, mi mindent tudnak az általuk kínált napelemek!

Tovább >>>


Hyundai napelem panelek – megbízható minőség és fejlődés a technológia terén

Hyundai napelem panelek – megbízható minőség és fejlődés a technológia terén

Ha Dél-Korea és technológia, akkor mindenki tudja, hogy a Hyundairól van szó, hiszen ez az egyik legjelentősebb vállalkozás.

Tevékenységi köre mára meglehetősen széleskörűvé vált, nemcsak az elektronikában, az autógyártásban és a nehéziparban, hanem 2005-től kezdve a napelemes piacon is megjelent.

Az mondjuk igaz, hogy nem a legnagyobb napelem gyártók között tartják számon őket, ez nem csoda tekintve, hogy 600 MW-s éves gyártókapacitásról tud beszámolni.

Ettől függetlenül mindenképpen érdemes figyelemmel követni a pályafutásukat.

A Hyundai egy nagy múltú cégnek számít, ami folyamatosan jön ki az újabbnál újabb fejlesztésekkel, a napelemekkel kapcsolatban is, és megbízható minőséget biztosít a fogyasztóknak.

Tovább >>>

Maysun Solar napelemek – minőség a maximumon

Maysun Solar napelemek – minőség a maximumon

Miután eldöntöttük, hogy szeretnénk napelem rendszert telepíteni, több kérdést is mérlegelni kell mielőtt eldöntjük, hogy pontosan milyen márkát szeretnénk.

Az egyik legfontosabb tényező (talán nem meglepő), hogy milyen minőségű napelem paneleket választunk.

Ez logikus hiszen, ha nem megfelelő minőségű alkatrészek építik fel a napelemes berendezésünket, akkor nem fog megtérülni a befektetésünk, vagy legalábbis nem úgy, ahogy szerettük volna.

Ha tényleg nem akarsz mellé lőni, akkor a Maysun Solar napelem rendszere ideális választás lehet a számodra.

Ahhoz, hogy segítsünk a döntéshozásban néhány fontosabb információt összegyűjtöttünk Neked, ami ad némi betekintést a Maysun Solar világába.

Tovább >>>

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.