Napelem árak

7 kW-os napelemes rendszer ára, költségei

7 kW-os napelemes rendszer ára, költségei

Aki napelemes rendszerben gondolkodik, nagyon jól teszi, hiszen amellett, hogy döbbenetes összegeket képes megspórolni egy háztartás számára, és zéró kibocsájtásával az egyik, ha nem a legkörnyezetbarátabb energia-előállítási módszer, a jövőt is képviseli.

Ezen felül egy jól megtervezett és szakszerűen kivitelezett PV rendszer idővel egész biztosan visszahozza a belé fektetett összeget, utána pedig már csak élvezni kell az általa „hajtott hasznot”.

De ha már a befektetésnél tartunk: tökéletesen érthető, hogy ami a napelemek kapcsán a legjobban érdekli az embereket, az az ár.

Mennyibe fog nekem kerülni például egy 7 kW-os napelemes rendszer?

És ami talán még fontosabb: mennyi idő alatt térül meg a befektetésem?

Ha mindez Téged is érdekel, akkor most többet is megtudhatsz!

Tovább >>>


5kW-os napelem rendszer árak

5kW-os napelem rendszer árak

Egy 5 kW teljesítményű napelem rendszer már egy nagyobb háztartást is el tud látni árammal, így ideális lehet népesebb családok számára.

Ahhoz, hogy megállapíthassuk, mekkora méretű rendszerre is lenne szükséged pontosan, először mindenképpen meg kell ismernünk az éves átlagfogyasztásodat, valamint azt, hogy a jövőben tervezed-e bármilyen nagyobb elektromos berendezés beszerzését.

Ezt követően a kivitelező partnerünk elvégez egy helyszíni felmérést, amely során kiderül, hogy megérné-e a napelem rendszert telepíteni, és hogy a belé fektetett összeg megtérülne-e.

A felmérés eredményéhez hozzájárul, hogy milyen a tető állapota és dőlésszöge, milyen árnyékoló tényezők vannak az épület körül, és hogy milyen a ház tájolása.

Ha minden megfelelő, és a kivitelező zöld lámpát ad, kezdődhet is az ügyintézés és telepítés.

De mindez mibe fog kerülni?

Tovább >>>


Mekkora egy 4 kW-os napelem rendszer ára?

Mekkora egy 4 kW-os napelem rendszer ára?

Napelem rendszerbe fektetni továbbra is minden szakértő és boldog tulajdonos szerint az egyik legjobb elérhető lakossági befektetés.

Persze nem úgy fog hasznot termelni, mint mondjuk egy állampapír vagy egy vállalkozás, hanem a segítségével elért megtakarításon keresztül hozza majd a hasznot.

Emellett teljes mértékben környezetkímélő, 0 a károsanyag-kibocsájtása, és szinte teljesen hangtalan is.

Azaz minden szempontból ideális bármelyik családi házra, vagy akár cégek számára is, ha energiaköltségeket szeretnének megtakarítani.

Egy 4 kWp teljesítményű napelemes rendszer nem mondható kifejezetten nagynak, viszont a megfelelő körülmények mellett igenis ugyanolyan hasznos tud lenni, mind nagyobb társai, és ugyanúgy hozza a kalkulált megtérülési időt!

De mitől is függ, hogy mennyibe kerül egy 4 kW-os rendszer?

Tovább >>>


3 kW-os napelem rendszer árak

3 kW-os napelem rendszer árak

Minden egyes napelem rendszer teljesen egyedi, hiszen ahány háztartás, annyiféle energiaigény, a rendszer feladata pedig éppen ezeknek az egyedi igényeknek a kiszolgálása.

Ebből fakadóan tehát, ha a napelem rendszer árakat akarjuk meghatározni, sosem tudunk egyből egy pontos, fix összeget megadni.

Ahhoz, hogy a kivitelező pontos árajánlatot tudjon adni, mindenképpen szükség van egy előzetes helyszíni felmérésre.

Először nézzük is meg, milyen tényezőket vizsgálnak meg a szakemberek a felmérés során!

Tovább >>> 


Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.