Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Maysun Solar napelemek – minőség a maximumon

Maysun Solar napelemek – minőség a maximumon

Miután eldöntöttük, hogy szeretnénk napelem rendszert telepíteni, több kérdést is mérlegelni kell mielőtt eldöntjük, hogy pontosan milyen márkát szeretnénk.

Az egyik legfontosabb tényező (talán nem meglepő), hogy milyen minőségű napelem paneleket választunk.

Ez logikus hiszen, ha nem megfelelő minőségű alkatrészek építik fel a napelemes berendezésünket, akkor nem fog megtérülni a befektetésünk, vagy legalábbis nem úgy, ahogy szerettük volna.

Ha tényleg nem akarsz mellé lőni, akkor a Maysun Solar napelem rendszere ideális választás lehet a számodra.

Ahhoz, hogy segítsünk a döntéshozásban néhány fontosabb információt összegyűjtöttünk Neked, ami ad némi betekintést a Maysun Solar világába.

Úttörő a napelem panel gyártás területén

Úttörő a napelem panel gyártás területén

Hogy miért számít úttörőnek a Maysun Solar?

Ők voltak az elsők, akik az Egyesül Arab Emírségeket, konkrétan Dubait választották székhelyüknek.

Miután termékeikkel meghódították ezt a régiót, a világ többi részére is elkezdtek terjeszkedni: 2015-től kezdve Európától Indiáig, Kanadától Dél-Afrikáig váltak elérhetővé a termékeik.

Maga a 2013-ban létesített üzem Kínában van, ahol automatikus gyártósor működik és alapos minőség-ellenőrzéssel biztosítják, hogy kifogástalan panelekkel szolgáljanak az ügyfelek számára.

Az ügyfelek elégedettségét az is jelzi, hogy a termelésük évente akár az 1 GW-ot is elérheti.

A vállalat fő profilja, hogy a termékei minden szabályt és előírást betartva, a minőségirányítási teszteknek és rendszereknek kifogástalanul megfeleljen.

Minőség mindenekelőtt

A Maysun Solar számára a tökéletes minőség a legfontosabb.

Ahhoz, hogy ezt elérjék az alábbi lépéseket tartják be:

  • A buborékhibás üvegeket úgy védik ki, hogy meghajlítják a panelek szolárüvegét.
  • Antireflexáns anyaggal vonják be a szolárüvegeket. Ez azért fontos, mert azok a berendezések, amik ilyen bevonattal vannak ellátva, jobb felület tisztulással rendelkeznek az időjárási körülményektől függetlenül, és így a hozam akár 1-2%-kal magasabb lehet.
  • A panelek terhelhetőségét jégterheléses teszteléssel, a korrózióállóságot pedig só permet teszt alkalmazásával vizsgálják.
  • Az előbbieken kívül EL-teszttel, flash-teszttel és szemrevételezéssel is felmérik a panelek képességeit.
  • A különböző nemzetközileg elismert tanúsító szervektől (pl SGS vagy TÜV) megkapott tanúsítványok is bizonyítják, hogy a minőség náluk mindig kifogástalan.

Ezek alapján helytálló az a megállapítás, hogy a Maysun Solar napelem paneljeit a legmagasabb színvonalon gyártják.

Megéri tehát a minőséget választani, hiszen így hozzájuthatunk egy megbízható, tartós napelemes berendezéshez, ami a háztartásunk elektromos fogyasztásának csökkentésében nagy segítséget tud nyújtani.

Garancia terén sem fukarkodnak

Garancia terén sem fukarkodnak

Ha tovább akarunk menni a minőségnél akkor érdemes megnézni, hogy milyen garanciális lehetőségeket nyújt a Maysun Solar.

Ebben is egészen rendkívüliek, hiszen ahhoz képest, amit a konkurencia ígér 2 évvel hosszabb és akár teljes körű garanciát vállalnak a termékeikre.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy az otthonodra telepített napelem rendszer paneljeire (magára az anyagra) 15 évet és a teljesítményre 25 évet adnak.

Ennyi idő pedig elég ahhoz, hogy a napelem telepítésbe fektetett pénzünk kétszeres vagy akár háromszorosan is megtérüljön.

Ezen a ponton érdemes megemlíteni a Maysun Solar kivételes teljesítőképességét, ugyanis egyedülálló módon akár 480 W-os modulokat is képesek készíteni.

Azt gondolhatnád, hogy a kiemelkedő minőségnél és a hatékony termelésnél elfogynak az előnyök – pedig nem!

A Maysun Solar nem csak a teljesítményre figyel, hanem az esztétikára is.

Tervezéskor figyelembe vették, hogy csillogásmentes és dizájnos megjelenéssel tűnjenek ki a versenytársak közül.

Mire számíthatunk a napelem rendszerünktől?

Mire számíthatunk a napelem rendszerünktől?

Amikor napelem rendszer telepítés előtt állunk akkor van néhány dolog, amit mindenképpen figyelembe kell venni, mivel befolyásoló tényezőnek számít a teljesítmény szempontjából.

Azt azonban ki lehet jelenteni, hogy általánosságban Magyarországon, ha egy 1 kW-os napelem rendszerrel számolunk, akkor az éves termelés hozzávetőlegesen 1050-1250 kWh-t fog jelenteni.

Ez kiemelkedő teljesítmény a versenytársak között.

Ilyen, a csúcsteljesítményt befolyásoló tényezők lehetnek például:

  • a földrajzi körülmények: ebben az esetben a domborzati viszonyokra kell gondolni tehát, hogyha sík területen élünk, az mindenképpen pozitívum, hiszen így nem akadályozzák a magaslatok a panelek működését;
  • az épület tetejének tájolása: a megfelelő tájolás elengedhetetlen a kívánt teljesítmény eléréséhez, mert fontos, hogy úgy legyenek beállítva, hogy minél több napfény érje a paneleket; hazánkban délkeleti és délnyugati tájolás a legideálisabb;
  • az épület tetejének dőlésszöge: azt, hogy a napelemek mindig megfelelő dőlésszögben legyenek nehezen lehet kivitelezni, mivel a tetőre vetülő napfény beesési szöge folyamatosan változik – a javasolt dőlésszög többnyire 25-45° közé esik;
  • vetülő árnyékok: mindenképpen meg kell említeni azt is, hogy a környezetünkben is előfordulhatnak problémaforrások, amelyek – akár váratlanul – akadályozzák a napsugarak útját, árnyékot vetnek a panelekre. Ez lehet egy új épület vagy akár egy növekvő fa is.

Ha minőséget keresel, akkor a Maysun Solar a válasz!

Ha minőséget keresel, akkor a Maysun Solar a válasz!

A Maysun Solar tehát minden tekintetben egy nagyszerű választás.

Egy olyan cég gyártja, aki tényleg mindent megtesz, hogy kifogástalan termékekkel szolgálhasson az ügyfelei számára és mindezt elérhető áron.

Nem kell attól tartanod, hogy elavult modellt kapnál, hiszen a Maysun Solar-nál is folyamatos a technológiai fejlődés és innováció.

Teljesítmény tekintetében kiemelkedőek, és garancia tekintetében is visszautasíthatatlan lehetőségeket kínálnak.

Ezek mind olyan szempontok, amelyeket nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

A napelem rendszer egy hosszútávú befektetés, így az előbb felsorolt tényezők elengedhetetlenek ahhoz, hogy megtérüljön, amit beletettünk.

Attól függetlenül, hogy melyik márka mellett döntesz, számíthatsz a segítségünkre – ha kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal!

A folyamat megkezdéséhez töltsd ki űrlapunkat még ma, és mi a megyédhez tartozó partnerünk felé közvetítjük az árajánlat kérésedet!

Korszerűsítsd otthonodat a Maysun Solar termékeivel!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.