Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Hyundai napelem panelek – megbízható minőség és fejlődés a technológia terén

Hyundai napelem panelek – megbízható minőség és fejlődés a technológia terén

Ha Dél-Korea és technológia, akkor mindenki tudja, hogy a Hyundairól van szó, hiszen ez az egyik legjelentősebb vállalkozás.

Tevékenységi köre mára meglehetősen széleskörűvé vált, nemcsak az elektronikában, az autógyártásban és a nehéziparban, hanem 2005-től kezdve a napelemes piacon is megjelent.

Az mondjuk igaz, hogy nem a legnagyobb napelem gyártók között tartják számon őket, ez nem csoda tekintve, hogy 600 MW-s éves gyártókapacitásról tud beszámolni.

Ettől függetlenül mindenképpen érdemes figyelemmel követni a pályafutásukat.

A Hyundai egy nagy múltú cégnek számít, ami folyamatosan jön ki az újabbnál újabb fejlesztésekkel, a napelemekkel kapcsolatban is, és megbízható minőséget biztosít a fogyasztóknak.

Bemutatkozik a Hyundai!

Mivel konkrétan a céget valószínűleg mindenki ismeri, ezért csak néhány mondattal fogom bemutatni.

Chung Ju-yung alapította a Hyundai Groupot 1947-ben, és először építőipari vállalatként üzemelt.

Maga a név a koreai „Hyun” szóra vezethető vissza, ami azt jelenti, hogy modern vagy jelen; illetve a „Dai” szóra, ami annyit tesz, hogy generáció vagy korszak.

1967-ben, 20 évvel később létrejött a leányvállalat is, ami Hyundai Motor Company néven fut, és ez az, ami mára teljesen beépült a köztudatba.

A Hyundai gyorsan megnövekedett népszerűsége annak is köszönhető, hogy a ’60-70-es években beinduló tömeggyártási lázba könnyedén beilleszkedett.

Az autó- és építőipar csupán a kezdet!

A folyamatosan bővülő profiljukhoz mára a hajógyártás, a megújuló energia, a turizmus és a mindenféle elektromos eszközök gyártása is hozzátartozik.

Amikor az 1997-ben az ázsiai pénzügyi válság idején a Kia Motors csődbement, akkor abból még részesedést is vásárolt.

Az alapító Chung Ju-yung haláláig, vagyis 2001-ig vezette a céget, így mondhatjuk, hogy konkrétan a Hyundairól szólt az élete.

Bár mára már minden kontinensen található sales és gyártó központja, a székhely azonban továbbra is Szöulban van.

A Hyundai jelenleg Dél-Korea legnagyobb vállalatai közé tartozik, gyakorlatilag a második, egyedül a Samsung az, ami előtte jár.

Hyundai a megújuló energiaforrások piacán

Hyundai a megújuló energiaforrások piacán

A klímaváltozás problémája a Hyundait is foglalkoztatja, és igyekszik, hogy környezetbarát megoldásokkal hozzájárulni a Földünk védelméhez, hogy a következő generációkra egy élhető bolygót hagyjunk hátra.

Ennek érdekében elkezdte hasznosítani a megújuló energiaforrásokat, azok közül is a nap- és szélenergiát.

Így nem meglepő, hogy a Hyundai Green Energy kínálatához most már a napelem rendszer moduljai, illetve inverter tartozik, továbbá szélturbinák és generátorok is.

Ezutóbbiak Észak-Amerikában, Ázsiában, Európában, Ausztráliában és Afrikában is elérhetőek a zöldenergia után érdeklődő ügyfelek számára.

A jövőbeli tervek között szerepel, hogy a Hyundai is részt fog venni a nagyobb volumenű, ipari szintű napelem parkok létrehozásában.

De nem ragadnak le csak a nap- és szélenergia hasznosításánál, hanem tervben van a biomassza és a geotermikus energia feltérképezése és alkalmazásának népszerűsítése.

Napelem rendszerek a Hyundai kínálatában

Napelem rendszerek a Hyundai kínálatában

A Hyundai az utóbbi időben többféle napelem szériával is kijött, amelyek sajátos technológiával rendelkeznek.

  • RG széria: mono- és polikristályos, 60 cellás napelemek PERL technológiával.
  • RI széria: mono- és polikristályos, 72 cellás napelemek PERL technológiával.
  • HG széria: monokristályos, 120 félcellás napelemek PERL technológiával.
  • SG széria: gyűjtősín nélküli (zsindelyes technológia), 340 cellás, monokristályos napelemek PERC technológiával.

Ezek a szériák többféle napelem fajtából állnak, ebből adódóan a névleges teljesítményük is attól függ, hogy melyik típusról beszélünk.

Mi több, a fenti szériák közül már néhány elérhető elegáns, fekete kialakításban is.

A Hyundai napelemei nagyon ellenállóak, részletes és alapos tesztelésnek voltak alávetve, mielőtt piacra dobták volna őket, így -40 és 85°C között tudnak üzemelni.

Mit lehet tudni a Hyundai napelemeinek lakossági felhasználásáról?

Mit lehet tudni a Hyundai napelemeinek lakossági felhasználásáról?

Miután megismertük a Hyundai termékeit, vizsgáljuk meg közelebbről, hogy miért is érdemes őket választani, ha napelem rendszert szeretnénk telepíteni.

Eleve már a név is magáért beszél, hiszen egy már több, mint 60 éve fennálló és folyamatosan fejlődő vállalkozásról van szó.

Ebből már kiderül, hogy egy valóban megbízható cégről van szó, ami nem fog egyik pillanatról a másikra csődbe menni, mielőtt mondjuk érvényesíthetnéd a garanciát az egyik termékükre.

Ha már szóba került a garancia, a Hyundai ebben is rendhagyó módon igyekszik kedvezni a vásárlóinak: ugyanis 2019-től kezdve más gyártóktól eltérően, ők nem 10-15 éves termékgaranciát vállalnak, hanem 25 évet!

Ez annyit jelent, hogy a már több mint két évtizedes napelemeid is ugyanúgy garanciálisak, mint az újak.

Arról nem is beszélve, hogy a Hyundai a 25 éves teljesítménygaranciát 30-ra emelte fel, tehát a napelemeid teljesítménye ez alatt az időszak alatt nem eshet egy adott százalék alá.

Ha napelem rendszerbe fektetnél, akkor válaszd a Hyundai termékeit!

Ha napelem rendszerbe fektetnél, akkor válaszd a Hyundai termékeit!

Most, hogy még jobban megismerted a Hyundai munkásságát, Te is láthatod, hogy valóban megéri őket választani, amennyiben napelem rendszerrel szeretnéd a háztartásod energiaszükségleteit kielégíteni.

Többéves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező partnereink szakszerű segítséget nyújtanak a rendszered tervezésében és kivitelezésében is.

Ahhoz, hogy pontosan megtudjuk állapítani, hogy milyen teljesítményű napelem rendszerre van szükséged, töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, hogy a hozzád legközelebb eső partnerünk minél előbb felvehesse Veled a kapcsolatot!

Egy rövid telefonos megbeszélést követően, a megbeszélt időpontban sort kerítünk egy helyszíni felmérésre is!

Ezt követően már tud végleges árajánlatot készíteni Neked partnerünk, hiszen ehhez több adatra is szükség van!

Amennyiben Te is szeretnéd, ha zöldenergiával működne a háztartásod, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és egy lépéssel közelebb leszel a saját napelem rendszerhez!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.