Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Q Cells napelemek – kiváló minőség, rendkívüli garancia

Q Cells napelemek – kiváló minőség, rendkívüli garancia

A tudatos vásárlásnak, befektetésnek az egyik legfontosabb hozzátartozója a tájékozottság, azt hiszem, ebben mindannyian egyetérthetünk.

Valószínűleg egy autót sem fogsz megvenni anélkül, hogy utánanéznél a műszaki adatainak, teljesítményének, extráinak.

És ugyanez igaz az elektromos eszközökre, de akár még az ételre is, amit elfogyasztasz.

Akkor miért ne informálódhatnál a napelem panelekről is, ha már napelemes rendszerben gondolkozol, nem igaz?

Tény, hogy számtalan gyártó képviselteti magát ma már a napelemek piacán, éppen ezért nem is lenne elvárható, hogy akár csak a felüket is ismerd, de vannak azért kiugró szereplők.

Ezek egyike a Q Cells is, melynek napelem paneljeivel bárki boldog és elégedett lehet, és ennek megvan az oka!

Nem sok más márka büszkélkedhet olyan remek kondíciókkal, mint amilyet a Q Cells kínál, szóval, ha esetleg még nem hallottál róluk, netán többet szeretnél megtudni, akkor most itt a lehetőség!

Amit a Q Cells-ről érdemes tudni

Amit a Q Cells-ről érdemes tudni

Röviden és tömören: a Q Cells egyike a világ piacvezető napelem márkáinak, ehhez mérten pedig az egyik legmegbízhatóbb is.

A vállalatot több mint 20 éve alapították Németországban, és bár mára már a koreai Hanwa tulajdonában van, az érdemeit ez semmivel sem csökkenti.

Mi több, bizonyos szempontból még fejődést is jelentett a tulajdonosváltás, hiszen így egy jelentős pénzügyi alappal rendelkező cég fennhatósága alá került, ami igen komolyan előre lendítette a fejlesztéseket, másrészt a technológiai háttér is megnövekedett.

A fejlesztés továbbra is Németországban folyik, de még három másik központjuk is van világszerte, név szerint Dél-Koreában, Malajziában és Kínában.

A felvásárlás, és az ezzel hozzáadott tőke rövid idő alatt meg is hozta egyébként a gyümölcsét: 2015-ben a Q Cells lett a napelem hatékonyság világcsúcstartója!

Vagyis a multinacionálissá válás tette csak igazán élvonalbelivé a márkát, és tartja folyamatosan a legjobbak között.

Miben nyújtanak többet a Q Cells napelemei?

Miben nyújtanak többet a Q Cells napelemei?

Mi a nagy és népszerű tech-vállalatok egyik legfőbb ismérve?

Általában mindegyik igyekszik valami olyan technológiával előrukkolni, ami csak rájuk jellemző, kifejezetten az ő sajátosságuk, és ez alól a Q Cells sem kivétel.

Hozzájuk köthető ugyanis a Q.Antum névre hallgató eljárás, amivel jelentős mértékben megnövelhető a napelemek hatékonysága, mindössze egy egyszerű elem hozzáadásával!

A cellák alá egy speciális nanofólia kerül, ami gyakorlatilag tükörként funkcionál, és visszaver minden olyan napsugárzást a szilíciumréteg felé, ami egyébként nem hasznosulna.

Ezzel egyszerre valósul meg a napelem gyártás két nagy célja: az elektromágneses sugárzás lehető legnagyobb arányú hasznosítása, illetve a folyamat során keletkező veszteség csökkentése.

Pillanatnyilag nem sok olyan másik gyártó van, akik hasonlóan zseniális megoldással lennének képesek egyszerre mindkét elvárást teljesíteni, így hát akik Q Cells napelemeket birtokolnak, azok méltán lehetnek büszkék rájuk.

A hosszú távú működés is fontos, nem csak a teljesítmény!

Ami egy napelemes rendszer esetén a leginkább befolyásolja a megtérülési időt, az a megbízható működés.

Ha ugyanis újra és újra cserélni kell egy-egy panelt, mert silány minőségű volt, és idő előtt elhasználódott, az értelemszerűen csak odázza a dolgot.

Éppen ezért a Q Cells a garancia terén is kiugróan teljesít napelemeit illetően, hiszen magukra a napelemekre 12 év jótállást vállal, míg teljesítményükre 25-öt.

Ez azt jelenti, hogy ha egy ideális megtérülési idő alatt bármikor műszaki gond adódna valamelyik darabbal, azt térítésmentesen cserélik.

Tehát 12 évre biztosítva lesznek számodra a kifogástalan napelemek!

A másik garancia pedig arra vonatkozik, hogy a panelek az első évben maximum 2%-ot veszítenek a teljesítményükből, az ezt követő 24 esztendő során pedig évente legfeljebb 0,5%-ot.

Azaz a napelemek két és fél évtized után is az eredeti teljesítményük 86%-át fogják produkálni!

Ennyi idő alatt a rendszernek pedig már többszörösen lesz lehetősége visszahozni az árát.

Milyen Q Cells modulok érhetőek el?

Milyen Q Cells modulok érhetőek el?

A Q Cells kínálatában igen széles a jobbnál jobb napelemek választéka attól függően, hogy mekkora teljesítményű és hatékonyságú panelekre van szükségünk.

A Q-Peak család napelemeiből bármekkora háztartási méretű napelemes rendszer összeállítható:

  • DUO-G5: 315-330 Wp-es teljesítmény, 19,9%-os hatékonyság;
  • DUO-G6: 340-355 Wp-es teljesítmény, 20,1%-os hatékonyság;
  • DUO-G7: 325-335 Wp-es teljesítmény, 20,2%-os hatékonyság;
  • DUO-G8: 345-360 Wp-es teljesítmény, 20,4%-os hatékonyság;
  • DUO-G9: 375-390 Wp-es teljesítmény, 20,8%-os hatékonyság.

Mint az jól látszik, a hatékonyságban majdnem egy teljes százaléknyi különbség van a legkisebbek és a legnagyobbak között, ami elsőre nem tűnik soknak, ám mindenképpen tartsd észben, hogy napelemes rendszerek esetén évtizedes távlatokról beszélünk!

Ennyi idő alatt igenis számít az a 0,9%-is!

Az egyes modellek egyébként teljesen fekete színben is kaphatóak, ha esetleg valakinek erre lenne igénye.

Hogyan éri el a Q Cells a magasabb hatékonyságot?

Hogyan éri el a Q Cells a magasabb hatékonyságot?

A választ ismét a panelek belsejében kell keresni, a nyitja pedig a veszteség és a hőtermelés csökkentése.

A G7-8-9 sorozatok ugyanis 12 vezetőszállal vannak cellánként ellátva, ami egyenletesebb továbbítást biztosít, emellett a túlmelegedést is kiküszöböli, jelentősen megnövelve a modulok élettartamát.

És még egy plusz adalék: a G9-es sorozat tábláiban a korábban megszokott 120 helyett 132 félcella található, ami ugyan némi méretnövekedéssel járt, viszont cserébe a teljesítmény is jócskán megnövekedett.

Napelemes rendszerhez kérj árajánlatot!

A Te érdeklődésedet is felcsigázták a Q Cells csúcstechnológiás napelemei, és szívesen beruháznál egy ilyenekkel készült rendszerbe?

Netán másmilyen gyártó által készített panelekben gondolkozol?

Legyen bárhogy is, mindenképpen érdemes árajánlatot kérned a megfelelő adatok megadásával, hiszen kivitelező partnerünk így tud Veled kapcsolatba lépni!

Töltsd ki az ívet még ma, és a Te megyédben illetékes tervező-kivitelező partnerünk a lehető leghamarabb felveszi veled a kapcsolatot a további részletekkel!

Ne függj tovább az áramszolgáltatótól, válts napelemes rendszerre!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.