Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem rendszer Szekszárd: így zajlik a napelem rendszer szerelés a szekszárdi otthonokra

Napelem rendszer Szekszárd: így zajlik a napelem rendszer szerelés a szekszárdi otthonokra 

Te is szeretnél napelem rendszert az otthonodra?

Gondolom, Téged is motivál, hogy látod, milyen sok napelem jelenik meg egyre több szekszárdi háztetőn.

De persze azt is megértem, ha még bizonytalan vagy: nem tudod, mennyire érné meg ez a befektetés, márpedig egy elég komoly összegről beszélünk.

Segítek eloszlatni a kételyeidet azzal, hogy megmutatom, pontosan hogyan is készül majd a Te napelem rendszered!

1. lépés: kérj árajánlatot napelem rendszerre szekszárdi partnerünktől!

Miután az oldal alján található űrlapot kitöltötted, mi összekötünk a te megyédhez tartozó napelem kivitelező partnerünkkel, aki felméri majd az igényeidet, és még egy előzetes árajánlatot is ad neked.

Fontos, hogy ez még csak egy körülbelüli összeget fog tartalmazni, hiszen egy ilyen komplex rendszer megtervezése, felépítése és beárazása nem éppen a legegyszerűbb.

Ettől függetlenül nem kell aggódnod, a teljes folyamat nem fog túl sok időt igénybe venni, és nagyon gyorsan rátérhettek a következő pontra.

2. lépés: ingyenes helyszíni felmérés Szekszárdon!

Sose bízz olyan napelem rendszer kivitelezőben, aki azt mondja neked, hogy nincs szükség előzetes helyszíni szemlére.

Mindig meg kell vizsgálni a körülményeket, mielőtt még egyáltalán a végleges árajánlatról beszélni lehetne, hiszen az sem biztos még, hogy lehetséges-e a napelem telepítés az adott háztetőre.

Éppen ezért minden napelemes partnerünknél a helyszíni felmérés ingyenes: hiszen amíg ez nincs meg, addig a munka sem tud igazán elkezdődni.

Ha az ezután megküldött árajánlatot is elfogadod, akkor jön a következő lépés:

3. lépés: napelem rendszer tervezés, ügyintézés, engedélyeztetés

3. lépés: napelem rendszer tervezés, ügyintézés, engedélyeztetés

Meglepő lehet, de ez a leghosszabb része a teljes folyamatnak, nem is a szerelés.

Meg kell kezdeni ilyenkor a papírmunkát, hiteles terveket kell készíttetni, engedélyeket kérni: sok feladat van, de nem kell aggódnod, a kivitelezők mindenben segítenek neked, sőt, amit tudnak, azt teljesen át is veszik tőled.

És mindezek mellett azt se felejtsd el, hogy a napelem rendszeredhez pályázat útján kérhetsz támogatást is, és az ezzel kapcsolatos ügyintézésben is számíthatsz segítségre.

4. lépés: napelem rendszer kivitelezés

Ha minden fontos papírmunka végére értünk, rátérhetünk végre magára a napelem rendszer szerelésre.

Egy előre egyeztetett időpontban fog hozzád a szerelőcsapat kiérkezni (úgy, hogy neked is jó legyen), és a rendszer méretétől függően ugyan, de általában egy nap alatt telepítik is a háztartási méretű napelem rendszered.

Természetesen nemcsak a napelem panelekre, az inverterre, és az egyéb alkatrészekre kapsz garanciát, hanem magára a szerelésre is, az erre vonatkozó törvényeknek megfelelően, így biztos lehetsz benne, hogy a rendszered kiválóan fog majd működni.

Ehhez viszont kell mindaz az igényfelmérés és tervezés, amiről korábban beszéltünk: éppen ezért nem érdemes sokáig halogatni a döntést!

Kérj árajánlatot űrlapunkon keresztül minél hamarabb, hogy napelem kivitelező partnereink felvehessék veled a kapcsolatot, és meg tudjátok beszélni a részleteket!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.