Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem rendszer Salgótarján városában, vagy bárhol máshol Nógrád megyében

Napelem rendszer Salgótarján városában, vagy bárhol máshol Nógrád megyében

A napelemes rendszerekben az a csodálatos, hogy régiótól függetlenül, így nem csak az Alföldön vagy hazánk más déli területein, de északon, például Salgótarjánban is tökéletesen működnek, és visszahozzák a beléjük fektetett pénzt.

Senki sem mondhatja ma már, hogy a napelem csak a nagyok és gazdagok kiváltsága, bárki bárhol élvezheti a pozitív hatásait – első sorban a háztartás rezsijére nézve.

Mert hiszen mi másért szeretnénk napelemes rendszert, ha nem azért, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük, vagy akár le is nullázzuk vele az áramköltségeinket, nem igaz?

Egy ilyen háztartási méretű naperőműtől pedig, alapos tervezés és gondos kivitelezés után csak ezt várhatod.

Vizsgáljuk hát meg, miért is érheti meg akár Neked is ilyesmibe invesztálni!

Ha minden jól megy, biztos a megtérülés is

Ha megtérülésről beszélünk, ne ugyanarra gondoljunk, mint például egy ingatlanba vagy vállalkozásba való befektetéskor.

Utóbbiak ugyan közvetlen hasznot hoznak, azonban

  • egyáltalán nem biztos, hogy valaha is viszontlátod, amit beletettél,
  • illetve a haszon után keményen adóznod kell, elvégre ez is bevétel.

Ezzel szemben a napelemes rendszer 8-10 év leforgása alatt a megspórolt energiaköltségen keresztül téríti meg, amit rá áldozol, utána pedig már csak rajtad múlik, hogy az így keletkezett plusz forrást mire költöd el.

Mi ennek a kulcsa?

A precíz és körültekintő tervezés, a szakértelem a kivitelezéskor, és természetesen a kitűnő minőségű és hosszú élettartamú alkatrészek, elemek.

Tervező-kivitelező partnereinktől pedig mindezt megkaphatod, ha oldalunkon kérsz árajánlatot PV rendszerre.

Miért fontos a felmérés és a tervezés?

Miért fontos a felmérés és a tervezés?

Ha egy napelemes rendszer nem megfelelően van méretezve, annak két következménye lehet:

  • alulteljesít, vagyis nem termel annyi áramot, amennyit elfogyasztasz – így pedig nem szabadulsz meg a befizetendő villanyszámláktól, tehát hosszabbra nyúlik a megtérülés;
  • illetve túlteljesít, azaz többet tölt a közhálózatba, mint amennyit felveszel onnan a termelési szünetekben (például este), ilyenkor kellemetlen az elszámolás a szolgáltatóval (számlát kell adnod róla, adóznod utána).

Ha egyik eshetőség sem szimpatikus, akkor mindenképpen olyasvalakivel terveztesd a rendszeredet, aki kellőképpen felméri az igényeidet és lehetőségeidet, majd pedig ehhez mérten tervezi meg azt számodra!

Például partnereinkkel!

Szeretnéd megismerni a lehetőségeidet? Kérj árajánlatot!

Te is szeretnél a napelemesek egyre bővülő táborához tartozni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

Netán szeretnél egy olyan befektetésbe kezdeni, ami 8-10 év alatt ugyan, de biztosan megtérül, és utána is igen jótékony hatással lesz a családi kasszára?

Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen tervező-kivitelező partnereink egyike biztosan a Te igényeidnek megfelelően is tud napelemes rendszert összeállítani és üzembe helyezni!

Keress minket akár Salgótarjánból, Nógrád megye más részéről vagy Magyarországon bárhonnan, a mi partnereinkre számíthatsz!

Töltsd hát ki az űrlapot a megfelelő adataid megadásával, és a megyeileg illetékes cég felveszi Veled a kapcsolatot a további részletekkel.

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.