Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Kaposvári napelem rendszer telepítések

Kaposvári napelem rendszer telepítések

Vannak olyan házkörüli felújítási munkálatok, amelyeket egy kis leleményességgel és némi hozzáértéssel könnyen el lehet végezni.

Sokszor van, hogy nem hívunk szakembert a szoba kifestéséhez, vagy egy parkettázáshoz, illetve gyakran előfordul, hogy a lehető legtöbb munkálatot mi magunk végezzük el, csak azért, hogy kicsit tudjunk faragni a költségeken.

De vannak olyan folyamatok, amik már minden kétséget kizáróan szakembert igényelnek, akár saját testi épségünk védelmében, akár azért, mert a kedvező végeredmény csak egy hozzáértő kéz által garantált.

Egy napelemes rendszer megtervezése és kivitelezése is pont ilyen, melynek összeállítását és felszerelését komoly mérési munkálatok előzik meg.

Éppen ezért partnereink minden esetben elvégeznek egy ingyenes előzetes helyszíni felmérést, hogy a lehető legtökéletesebb rendszert tudják összeállítani a számodra és mindenképpen elégedett legyél a végeredménnyel.

Mennyi ideig tart egy napelemes rendszer kiépítése?

Kaposvár kertesházain már egyre több napelemes rendszert lehet megfigyelni, ezek közül pedig bőven találunk olyat, ami 4, 5, 6, 7 kW-os, vagy nagyobb teljesítményű.

Mi ennek az oka?

Az, hogy egy ekkora rendszer már tökéletesen megfelel egy átlagos energiaigényű háztartás számára.

De biztos az is érdekel, hogy körülbelül mennyi idő egy ilyen rendszert felszerelni?

Jó hírünk van: nem tarthat tovább 8 óránál, vagy egy átlagos munkanap idejénél.

Persze a kiépítési munkák időtartamát, nagyban befolyásolhatja az is, hogy milyen méretű napelemes rendszer kerül fel a háztetőre.

Példának okáért egy kisebb teljesítményű rendszer akár 2-3 óra alatt is megvan, az időjárás pedig csak nagyon kis mértékben tudja befolyásolni a folyamatot.

8-10 év alatt megtérülő befektetés

Egy napelemes rendszer több évtizedes garancia arra, hogy a megújuló energiaforrásnak köszönhetően magad fogod termelni az általad felhasznált energiát, így a villanyszámla egy idő után már csak egy rossz álommá válik.

Bármilyen teljesítményű rendszerre is legyen szükséged, csapatunk mindenképpen úgy fogja összeállítani, hogy 10, de leginkább 8 év alatt vissza is jöjjön az ára.

A napelemekkel való energiatermelés az egyik legtisztább energiatermelés és amellett, hogy a havi kiadásaidat jelentős mértékben csökkenteni tudod, nem szabad elmenni amellett a tény mellett sem, hogy a Föld megóvásához is nagymértékben hozzájárulsz.

Kaposvári napelemes rendszerek

Kaposvári napelemes rendszerek

Mivel nincs két egyforma család, nincs két egyforma áramfelhasználás se.

Mindenkinek egyedi rendszerre van szüksége, legfőképpen azért, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani a használója számára és megtérülési idő se nyúljon tovább 8-10 évnél többre.

A fogyasztási szokások mellet pedig még egyéb más külső tényezők is vannak, amik befolyásolhatják a fotovoltaikus rendszer teljesítményét, éppen ezért mielőtt adnánk egy végleges árajánlatot, elvégzünk egy nagyon alapos helyszíni felmérést is, hogy minden hibafaktort kiküszöbölhessünk.

Kérj árajánlatot még ma, hogy Somogy megyei kivitelező partnereink minél hamarabb felvehessék veled a kapcsolatot!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.