Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem rendszer Hajdúböszörményben: válassz korszerű megoldást!

Napelem rendszer Hajdúböszörményben: válassz korszerű megoldást!

A legtöbb háztartásban rohamosan nőnek az elektromos háztartási eszközök, és persze ezzel együtt (nem meglepő módon) a villanyszámla is.

Azonban a technológiai fejlődéseknek köszönhetően, a villanyszámla csökkentése érdekében nem muszáj gyertyával világítani azért, hogy spóroljunk az árammal.

Természetesen, mindenkinek vannak különböző otthoni praktikái, amelyek segítségével lehet takarékoskodni, de van már olyan megoldás, aminek az alkalmazásával akár teljesen lenullázhatjuk a villanyszámlánkat.

Ez persze nem más, mint a napelemes rendszer használata.

A napenergia alkalmazása egyre elterjedtebb mindenhol, így Magyarországon is, és a napelem rendszerrel termelt energiával nemcsak spórolni lehet, hanem az ökológiai lábnyomunkat is mérsékelhetjük.

Emiatt Hajdúböszörményben is növekvő népszerűségnek örvend a napenergia alkalmazása.

Ismerjük meg közelebbről a napelem rendszer telepítésének folyamatát!

Ahhoz, hogy pontosan lehessen látni, hogyan is zajlik egy napelem rendszer igénylése és telepítése, érdemes elolvasni az alábbi példát, ami egy 4 kW-os készülékről szól.

Egy 4 kW-os rendszer képes ellátni egy átlagos család háztartásának energiaigényeit.

Az ilyen nagyságú fotovoltaikus rendszer esetében a telepítés általában 8 órát vesz igénybe, tehát nem kell hónapokig, de még hetekig sem várni, hogy minden panel a helyére kerüljön.

A telepítés előtt mindenképpen érdemes számításba venni, hogy bár a tartószerkezetre még talán elférne plusz 1-2 panel, de ha az inverter nem bír el plusz terhelést, akkor nem lehet tovább bővíteni.

Ezért érdemes előre kikalkulálni, hogy szeretnél-e a jövőben például klímát vagy elektromos autót, ami miatt megnőhet az energiafogyasztás, mert akkor az alapján kell kiválasztani az invertert.

Mi előzi meg a napelem rendszer telepítését?

Mi előzi meg a napelem rendszer telepítését?

Amikor eldöntöttük, hogy szeretnénk befektetni egy napelem rendszerbe, akkor a telepítést megelőzően el kell végezni egy helyszíni felmérést.

Ez tulajdonképpen abból áll, hogy megállapítják, hogy milyen teljesítményű napelem rendszerre lesz szükség ahhoz, hogy kellő mennyiségű energiát termeljen.

Ezen kívül vizsgálják még a tető szerkezetének állapotát és dőlésszögét, az esetleges árnyékoló tényezőket (ezek ugyanis befolyásolhatják a teljesítményt), az átlagos áramigényét a háztartásnak és az ingatlan tájolását.

A felmérést követően partnerünk meghatározza, milyen paraméterei legyenek a napelem rendszerednek, és már el is indult a folyamat, aminek révén megszabadulhatsz a villanyszámláktól!

Eljön a pillanat, amikor nem érkezik több villanyszámla!

A napelemes rendszer egy kivételes befektetés, amely több évtizedig is termelheti az energiát a számodra, és 8-10 év alatt meg is térül.

Többéves tapasztalattal rendelkező partnereinknek az a célja, hogy a Te igényeidnek legideálisabb napelemes rendszert tervezzék meg, ezzel is elősegítve a minél gyorsabb megtérülést.

Olyan partnerekkel dolgozunk, akiknél elengedhetetlen a szakértelem és a minőség biztosítása, és a 100%-os elégedettségre törekednek.

Hogyha Te is érdeklődsz a napelem rendszer iránt, akkor töltsd ki űrlapunkat, hogy a Hajdúböszörményhez (vagy ha máshol laksz akkor ahhoz a helyhez) legközelebb eső partnerünk minél előbb felvehesse Veled a kapcsolatot!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.