Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Komplett napelem rendszer kivitelezések Esztergomban

Komplett napelem rendszer kivitelezések Esztergomban

Büszkén mondhatjuk, hogy egyre több magyar család hajlik az alternatív energiatermelési módszerek felé, ezek közül is a legtöbb a napelemes rendszerek használata.

Nem csoda, hiszen már közel sem számít olyan luxuscikknek, mint régebben, illetve hazánk kivételesen jó helyzetben van a napos órák számát tekintve.

Mindemellett pedig számos olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amik egyre vonzóbbá teszik a családok számára a napenergia használatát.

Ha te is azon gondolkodsz, hogy itt az ideje megszabadulni a villanyszámláktól és magad termeld az energiát, akkor ezt a cikket mindenképpen olvasd végig.

Esztergomban már jó páran gondoskodtak arról, hogy az elkövetkezendő évtizedekben ne kelljen aggódniuk a magas rezsiszámla miatt.

Mennyi idő alatt lehet neked is napelem rendszered Esztergomban?

Bizonyára téged is érdekel, hogy átlagosan mennyi időt vesz igénybe egy ilyen projekt.

Természetesen valamivel többet, mint ha mondjuk egy új akkumulátort szeretnél beszerelni az autódba, hiszen azért némi papírmunkán túl kell esni, de ha azzal megvagy, akkor maga a kiépítés már nem fog néhány óránál többet igénybe venni.

Igen, jól hallottad: egy napelemes rendszer beszerelése átlagosan 8 órát vesz igénybe, így nem kell attól tartanod, hogy a munkások napokra, vagy akár hetekre megszállják az otthonodat, neked pedig folyamatosan felügyelned kell őket.

Profi kivitelező partnereink a lehető legnagyobb szakértelemmel végzik a munkájukat, nem beszélve arról, hogy semmilyen hulladékot nem fognak maguk után hagyni, hiszen a szemét összegyűjtése és szakszerű elvitele is a kiépítési munka része.

Igények és a teljesítmény összefüggése

A napelemek kW számát tekintve elég széles a skála.

Az, hogy neked pontosan mekkora teljesítményre van szükséged, az csak és kizárólag a te igényeidtől függ, ennek pedig az egyik alapköve a te saját fogyasztásod.

Természetesen itt még nem ér véget a lista, hiszen szükség van egy helyszíni felmérésre is, ahol olyan befolyásoló tényezőkkel lehet találkozni, amik tovább alakíthatják a fotovoltaikus egység összetételét.

Ezekre a pontos számításokra többek között azért is van nagy szükség, mert optimális esetben egy rendszer megtérülési ideje 8-10 évet vesz igénybe, de ha alá vagy fölé lövünk, akkor ez az idő akár tovább is tarthat, vagy be sem következik.

Érdemes arra is figyelni, hogyha van rá lehetőség, akkor bővíthető legyen a rendszer, hogyha esetleg a későbbiekben be kerül a háztartásba egy nagyobb energiaigénnyel rendelkező eszköz, mint például egy elektromos autó, akkor is tudjunk annyi energiát termelni, amivel fedezni tudjuk a szükségleteinket.

Válassz te is egy sokkal jobb megoldást!

Válassz te is egy sokkal jobb megoldást!

Bár még sokan mindig ódzkodnak ettől a megoldástól, vagy esetleg drágának találják, mindenképpen arra kell koncentrálni, hogy ezzel milyen hosszútávú előnyökhöz juthatunk.

Egy napelemes rendszerrel, több évtizedre előre gondoskodunk a saját és családunk energiaellátásáról, nem beszélve arról, hogy miután megtérül az ára még plusz pénzhez is juthatunk, mivel azt az összeget, amit eddig a villanyszámlára tettünk félre, már szabadon elkölthetjük bármire.

Kérj árajánlatot még ma, vágj bele te is a napelem projektbe és dönts felelősen a jövődről, ahogy Esztergomban már olyan sokan megtették!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.