Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem rendszer Budapest: telepítés, kivitelezés a fővárosban

Napelem rendszer Budapest: telepítés, kivitelezés a fővárosban

Napelem rendszer kivitelező partnereinket szerte az országból keresik családok, sőt, cégek, vállalkozások, önkormányzatok is, viszont az tény, hogy Budapest és környéke kiemelkedik a többi régió közül, ami a fotovoltaikus rendszerek iránti érdeklődést illeti.

Ez nem is csoda, hiszen az utóbbi években voltak kifejezetten a Közép-Magyarországra fókuszáló napelem pályázatok is, amik nagy mértékben növelték a befektetési kedvet a főváros lakosai között.

Igen, a napelem rendszert befektetésnek érdemes tekinteni – de mielőtt még ebbe belemennénk, foglalkozzunk először azzal a kérdéssel, ami téged talán a legjobban érdekel most ebben a pillanatban.

Hogyan szerezhetsz napelem rendszert budapesti lakosként?

A válasz nagyon egyszerű: keresned kell egy megbízható kivitelezőt, aki mindent elintéz neked.

Persze mondani könnyebb, mint megvalósítani, de pont ebben nyújtunk mi segítséget: ha ugyanis árajánlatot kérsz oldalunkon, akkor budapesti napelem rendszer telepítő partnerünk felveszi veled a kapcsolatot, és elkészíti az előzetes árajánlatot – innentől kezdve pedig már egyszerű a dolgod.

Partnerünk minden információt átad neked, segít az ügyintézésben, és természetesen magával a telepítéssel, a megfelelő eszközök, modulok beszerzésével sem neked kell foglalkoznod.

Ha tehát Budapesten szeretnél napelem rendszert szereltetni otthonodra, semmi akadálya.

De miért éri meg ezt a döntést meghozni?

Eltűnő villanyszámlák = megtérülő befektetés

Egy napelem rendszer több millió forintba kerülhet, viszont a megfelelő tervezés mellett eléred vele, hogy azt az áramot, amit családoddal felhasználsz, te magad termeld meg.

Így tehát hosszú távon a villanyszámlák gyakorlatilag 0 Ft-os kiadást jelentenek majd, azok a tízezrek pedig, amiket így havonta megspórolsz, összeadódnak, és 10 év alatt elérik, vagy akár meg is haladják a teljes rendszer árát.

De a napelemek itt még nem állnak meg.

A megtérülést követően még évtizedeken át működnek, így többszörösen is visszahozzák azt a pénzt, amit beléjük fektettél – ezt bizonyítják a 25, sőt, akár 30 éves garanciáik is.

Óvd a környezeted napelemmel!

Óvd a környezeted napelemmel!

Ez a másik fontos érv, ami a napelemek mellett szól: a környezetvédelem.

Ha a fővárosban élsz, akkor első kézből láthatod, mit jelent a környezetszennyezés – nem is csoda, ha azon gondolkozol, hogy szeretnéd csökkenteni az ökológiai lábnyomod.

Azzal, hogy tiszta, zöld energiát termelsz magadnak, máris egy óriási lépést teszel egy zöldebb világ felé, és ezt még tovább fokozhatod, ha mondjuk a fűtésedet is elektromosra váltod, vagy beszerzel egy elektromos autót, amit otthon töltesz.

Napelem rendszer Budapesten? Kérj rá árajánlatot!

Ahhoz, hogy konkrét árakat tudj látni a napelem rendszeredhez, először árajánlatot kell kérned – de, ahogy mondtam, utána már megy minden, mint a karikacsapás.

Persze nem kell megijedni, még nem köteleződsz el semmire attól, hogy kitöltöd űrlapunkat, sőt, még az ezt követő ingyenes helyszíni felmérés után is van lehetőséget visszalépni – vesztenivalód tehát nincs.

Viszont azt már látod, hogy mennyi mindent nyerhetsz!

Kérj árajánlatot, és tedd meg az első lépést a napelem rendszered felé!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.