Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem árak

Mennyibe kerülnek a 8 kW-os napelemes rendszerek?

Mennyibe kerülnek a 8 kW-os napelemes rendszerek?

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha nem kellene villanyszámlát fizetned?

Te magad termelnéd az energiát, saját rendszered lenne és szinte teljesen függetlenné válnál az áramszolgáltatótól.

Ugye milyen jól hangzik?

Ez pedig nem csak távoli vágyálom, hanem nagyon könnyen meg is valósíthatod akár te magad is, csak egy napelem rendszerre lesz szükséged hozzá.

Persze mielőtt bumm belevágnál a projektbe, van néhány tényező, amit meg kell vizsgálni és figyelembe kell venni, hiszen ahány háztartás annyi féle áramfelhasználás, így mindenkinek egyedi tervezésű napelemes rendszerre van szüksége.

Ahhoz, hogy a végleges rendszer a legjobb teljesítményt nyújthassa a számodra, kivitelező kollégáink az ajánlatkérés után, elvégeznek egy ingyenes helyszíni felmérést.

Erre pedig azért van szükség, hogy a kivitelezés közben figyelembe tudják venni az ingatlant körülvevő árnyékoló tényezőket, a tető dőlésszögét, illetve az épület tájolását.

Beszéljünk a számokról – 8 kW-os napelem árak és a gyártói garancia

A legtökéletesebb rendszer összeállítására pedig nem csak azért van szükség, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, hanem így garantálható az, hogy a lehető legrövidebb megtérülési időben lehessen részed, hiszen ez a két dolog szorosan összefügg.

Éppen ezért a végleges árajánlatot is csak azután tudjuk megadni, miután minden részletet megvizsgáltunk.

Értelemszerű, hogy minél nagyobb teljesítményű rendszert szeretnél, annál nagyobb költségekkel kell számolnod, így most nézzük meg, hogy mi a helyzet egy 8 kW teljesítményű rendszer esetében.

Egy ekkora rendszer ára hozzávetőlegesen 2.800.000 és 3.200.000 forint között van, de ebben az árban, már a tartozékok és az alkotóelemek mellett, a kivitelezés és a munkadíj is benne van.

Bár egy ilyen rendszer esetében több éves gyártói garanciával is számolhatsz, a hosszú évek tapasztalata azt mutatja, hogy erre aligha lesz szükséged, hiszen a napelemes rendszerekben nincsenek olyan mozgó alkatrészek, amik könnyen tönkre mehetnének.

Ne a számlákra menjen el minden spórolt pénzed!

Ne a számlákra menjen el minden spórolt pénzed!

Egy ilyen rendszernek a birtokában nagyjából 25 évig nem lesz gondod az energiatermelést illetően.

Ha pedig minden flottul megy és valóban a Te igényeidre lett szabva a rendszer, akkor mindössze 8-10 év alatt meg is térül az erre szánt összeg.

Ezt követően minden egyes forintot eltehetsz, és arra költöd, amire csak szeretnéd.

A recept tehát nagyon egyszerű:

  1. Kérj árajánlatot.
  2. A megyédért felelős kivitelező partnerünk elvégzi az ingyenes helyszíni felmérést.
  3. Kapsz egy végleges ajánlatot.
  4. Mindössze pár óra alatt végbe megy a teljes rendszer kiépítése.
  5. Innentől kezdve pedig csak annyi a dolgod, hogy élvezed a napelemes rendszered által nyújtott kényelmet.

Ha Te is szeretnél függetlenné válni az áramszolgáltatódtól, szeretnél csökkenteni a havonta érkező sárga csekkek súlyán, akkor ne habozz, kérj ajánlatot még ma, hogy a megyédet képviselő kivitelező partnerünk minél hamarabb felvehesse veled a kapcsolatot!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.