Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem árak

5kW-os napelem rendszer árak

5kW-os napelem rendszer árak

Egy 5 kW teljesítményű napelem rendszer már egy nagyobb háztartást is el tud látni árammal, így ideális lehet népesebb családok számára.

Ahhoz, hogy megállapíthassuk, mekkora méretű rendszerre is lenne szükséged pontosan, először mindenképpen meg kell ismernünk az éves átlagfogyasztásodat, valamint azt, hogy a jövőben tervezed-e bármilyen nagyobb elektromos berendezés beszerzését.

Ezt követően a kivitelező partnerünk elvégez egy helyszíni felmérést, amely során kiderül, hogy megérné-e a napelem rendszert telepíteni, és hogy a belé fektetett összeg megtérülne-e.

A felmérés eredményéhez hozzájárul, hogy milyen a tető állapota és dőlésszöge, milyen árnyékoló tényezők vannak az épület körül, és hogy milyen a ház tájolása.

Ha minden megfelelő, és a kivitelező zöld lámpát ad, kezdődhet is az ügyintézés és telepítés.

De mindez mibe fog kerülni?

Mennyibe kerül egy 5 kW-os komplett napelem rendszer?

Egy 5 kW-os napelem rendszer sajnos nem olcsó mulatság, az ára valahol 1.900.000 és 2.300.000 forint között mozog.

Természetesen a végső ár nagyon sok mindentől függ.

A napelem panelek és az inverter típusa és teljesítménye, a tartószerkezet és kábelezés, valamint az, hogy tartozik-e a rendszerhez optimalizáló, mind befolyásolják a költségeket.

Viszont ha egy tanácsot adhatnánk Neked, akkor az az lenne, hogy semmiképpen se a legalacsonyabb ár miatt tedd le a voksod egy bizonyos gyártó termékei mellett.

Válassz inkább olyan termékeket, amelyeknek a gyártói megbízhatók és már hosszabb ideje vannak a piacon és kedvező garanciákat is kínálnak.

Hallgasd meg szakértő kivitelező partnereink tanácsait és ajánlásait, ugyanis ők a számodra legideálisabb napelem rendszer kialakításán fáradoznak.

Természetesen tiéd lesz az utolsó szó, de a profik véleményét is érdemes számításba venni.

Csatlakozz Te is a megújuló energiafelhasználók közé!

Csatlakozz Te is a megújuló energiafelhasználók közé!

Hogy miért éri meg napenergiát használni az otthonod áramellátásához?

Először is, jelentősen csökkentheted vele a karbon-kibocsátásodat, ezáltal pedig Te is kiveheted a részed a klímaváltozás elleni küzdelemből.

És anyagi haszna is van a napelemeknek, ugyanis a segítségükkel megszabadulhatsz a villanyszámláktól és kevésbé leszel kiszolgáltatva a központi áramszolgáltatónak.

A napelemek ugyanis a napsütéses órákban megtermelik az otthonod áramellátásához szükséges energiát, így csak a legvégső esetben kell a szolgáltatótól áramot vásárolnod.

A villanyszámláidat ezáltal közel lenullázhatod, és így hosszútávon a rendszer kiépítésébe fektetett pénzed is megtérül – erre úgy 8-10 évet érdemes számolni.

A megtérülési idő után pedig a napelemek még további évtizedekig képesek zavartalanul működni, és onnantól kezdve tízezreket spórolhatnak meg Neked havonta.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor töltsd ki az alábbi árajánlatkérő űrlapot, hogy a megyédben illetékes partnerünk felvehesse Veled a kapcsolatot!

Hidd el nekünk, nem fogod megbánni, hogy meghoztad ezt a döntést!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.