Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem árak

Ennyibe kerülhet egy 11 kW-os napelem rendszer

Ennyibe kerülhet egy 11 kW-os napelem rendszer

Valószínűleg még mindig nagyon sokan gondolják úgy, hogy egy napelemes rendszer beszerzése több mint luxus.

Nem kertelünk, nyilván nem egy hétvégi bevásárlás árából fogod majd fedezni ennek az értékét, de már közel sem kell úgy gondolni rá, hogy csak annak lehet fotovoltaikus egysége, aki gond nélkül ki tud fizetni több millió forintot.

Na jó, de akkor mennyibe is kerül egy napelemes rendszer, milyen árral kell kalkulálni?

Akármennyire is szeretnénk neked most egy pontos árat mondani, nem fogjuk megtenni.

Hogy miért?

Azért, mert nagyon felelőtlen dolog lenne, hiszen rengeteg tényező befolyásolhatja a végösszeget.

Gondolj csak bele: nyilván egy 4 fős családnak, akik egy 120 négyzetméteres ingatlanban élnek, teljesen más lesz a villanyszámlájának a végösszege, mint egy párnak, aki 50 négyzetméteren él.

Ez is azt bizonyítja, hogy mások a fogyasztási szokások és az igények, ez pedig csak 1 tényező a sok közül, ami meghatározza azt, hogy milyen rendszerre van szükséged.

Mennyibe kerül egy 11 kW-os rendszer?

De az ingatlan mérete és a fogyasztói szokások mellett még ugyanúgy közbeszólhat, a tájolás, az árnyékoló tényezők vagy akár a tető dőlésszöge is.

Te is láthatod, hogy bőven vannak olyan befolyásoló tényezők, amik alakíthatják a rendszered összetételét, a legtöbb ilyen pedig csak azután tud teljes egészében tisztázódni, miután elvégeztük az ingyenes helyszíni felmérést.

Mindemellett pedig a mi célunk is az, hogy elégedett legyél a végeredménnyel, éppen ezért csak azután fogunk neked egy végleges árajánlatot mondani, miután minden lehetséges eshetőséget megvizsgáltunk.

A nagyjából a középmezőnyben elhelyezkedő (már ami a kW-ot illeti) 11 kW-os napelem rendszer átlagosan 3.7 és 4.1 millió forint között helyezkedik el.

Az árra még hatással lehet a tartozékok típusa és a gyártó, maga az inverter, valamint a rendszerhez tartozó optimalizáló.

Ne hezitálj, tedd meg az első lépést még ma!

Ne hezitálj, tedd meg az első lépést még ma!

Lehet, hogy ez hirtelen kicsit soknak tűnik, de fontos megemlíteni, hogy optimális esetben minden napelemes rendszer 8-10 év alatt megtérül, de szerencsére a működése több évtizedre szól.

Illetve ne felejtsük el azt sem, hogy ha megújuló energiát használunk, a környezetvédelemben is jócskán részt veszünk majd.

Ne feledd, hogy egy nagyon tudatos élet felé indulhatsz el, ha úgy döntesz belevágsz ebbe a projektbe, nem beszélve arról, hogy nem kell majd többet bajlódni az olykor hajmeresztően magas villanyszámlákkal sem.

Profi csapatunk minden erejével azon fog dolgozni, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb végeredményben részesülj.

Ezt az is bizonyítja, hogy ha a helyszíni felmérésen találunk valami olyan befolyásoló tényezőt, ami mellett nem érné meg számodra a napelemek telepítése, azt is megmondjuk, hiszen nem fogjuk tudni elérni a kívánt eredményt az adott feltételekkel.

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, hogy kollégáink minél hamarabb felvehessék veled a kapcsolatot!

Árajánlatkérés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.